• zandstra hoeden 008
  • zandstra hoeden 001
  • zandstra hoeden 014
  • zandstra hoeden 022
  • zandstra hoeden 015

Zandstra hoeden

Hoeden. Mutsen. Alpino’s. Baretten. Bontmutsen. Regenhoeden. Bij Zandstra Hoeden vindt u al sinds 1963 één van de grootste collecties van Nederland. Dameshoeden zijn daarbij onze specialiteit. En of u nu op zoek bent naar een confectiehoed van Seeberger, Andrea of Mayser of een compleet op maat ontworpen hoed uit ons eigen atelier, wij helpen u graag.

Hoeden

De kracht van Zandstra Hoeden is onze creativiteit. Wij zien iedere hoed als maatwerk. Ook wanneer u kiest voor een hoed van één van onze gerenommeerde merken, geven wij deze met een standaard garnering graag een persoonlijk tintje mee. Hoeden maken is volgens ons een ouderwetse - en niet te vergeten prachtige - ambacht, die wij graag in stand houden. Niet voor niets hebben wij naast de winkel ook een eigen atelier: het creatieve hart van Zandstra Hoeden. Hier maken onze vakmensen uw unieke en op maat gemaakte hoed perfect voor u in orde.

Een stapje verder

En Zandstra Hoeden gaat graag een stapje verder. Wanneer u voor een bijzondere gelegenheid een hoed wilt aanschaffen, is dat een persoonlijke en belangrijke aankoop. Dat beseffen wij ons al te goed. In onze winkel in De Hoge Wal in Rijssen geven onze gedreven en enthousiaste medewerkers u dan ook graag eerlijk advies. Zij nemen alle tijd om voor u een perfecte hoed te vinden of de wensen voor uw hoed op papier te zetten. Dit kan tijdens de normale openingstijden, maar ook op afspraak. Zandstra Hoeden staat van maandag tot en met zaterdag, 24 uur per dag voor u klaar om u met de aanschaf te helpen. Kom langs of maak een afspraak, de koffie staat voor u klaar!

Kom langs! Het is belangrijk dat je de hoed vindt die het beste bij je past.
Om je daarbij te helpen nodigen we je van harte uit!

Contact

Elsenerstraat 33
7461 DM Rijssen
0548-522329

Openingstijden

Zo. gesloten
Ma. 9:30 - 17:30 uur
Di. 9:30 - 17:00 uur
Wo. 9:30 - 17:30 uur
Do. 9:30 - 21:00 uur
Vr. 9:30 - 17:30 uur
Za. 9:30 - 17:00 uur

Producten

Hoeden - Mutsen - Alpino's - Baretten - Bontmutsen - Bijpassende bontsjaals - Haarversieringen - Tassen - Horloges - Sieraden - Avondtasjes - Sjaals - Portemonnees - Riemen - Regenhoeden - Paraplu's - Handschoenen - Omslagdoeken - Haarknippen en accessoires

Naar boven

Volg Zandstra Hoeden via Pinterest Volg Zandstra Hoeden via Instagram Volg Zandstra Hoeden via Facebook shop online bij Zandstra